Andre siger

Andre siger om at være i terapi hos Rikke Birgitte Juul:

Her kan du læse om, hvad andre siger om det at være i terapi hos Rikke.

”Jeg føler mig hørt, og tryg i at dykke dybt ned i problemer der tynger mig. Jeg sætter pris på hvor god Rikke er til at lytte, og fanger detaljer og nye vinkler som jeg ikke har overvejet før. Jeg føler mig tryg i at tale frit. Rikke hjælper mig med at udvikle nye mønstre i min relation til min nervøsitet, og det giver mig styrke og ro at have det rum jeg har med hende til at snakke om de svære emner”

Kvinde 29 år

”Rikke er imødekommende, nærværende og kontaktfuld. Jeg føler mig altid hørt, mødt og set af Rikke. Rikke er empatisk, lyttende og tilstede på en måde som er tryghedsskabende. Jeg bliver klogere på min inderside, får mere kontakt til mig selv. Jeg bliver ledt ned i kroppen og mærker efter hvad den fortæller mig. Hun skaber et trygt og tillidsfuldt rum”

Kvinde i 40´erne

Rikke er et ganske særligt indsigtsfuldt menneske, der møder andre mennesker med empati, omsorg og hjertevarme. Jeg vil give Rikke mine allerbedste anbefalinger

Helle Kloppenborg, lektor KP, Narrativ coach og vejleder Dispuk

“Allerede ved første samtale var det som om, Rikke fik skrældet nogle lag væk. Hun formåede at finde ind til selve kernen af det, jeg nok egentlig var kommet for at snakke om. Jeg var ret imponeret over, hvordan hun var i stand til at zoome ind på det så hurtigt. Det var ret forløsende – både hårdt, men også meget vigtigt. Rikkes ro og empati, samt vedholdende fokus på en selv, satte jeg meget pris på under vores samtaler. Det var et rart sted at komme og dejligt at få et rum at kunne tale frit i. Jeg følte mig både mødt og set.”

Kvinde i slutningen af 30´erne

”Rikkes nærvær og varme skaber tryghed og hun har en meget omsorgsfuld tilgang. I terapien føler jeg mig set og mødt og jeg har oplevelsen af ikke at være alene”

Kvinde i 30´erne

“Rikke er en varm og empatisk terapeut. Hun er sådan en, man har lyst til at gå i terapi hos”

Henrik Tranberg, aut. psykolog og psykoterapeut, underviser på Psykoterapeutisk Institut: