Uddannelse til psykoterapeut

Jeg er under uddannelse til psykoterapeut på Psykoterapeutisk Institut. Du kan læse mere om uddannelsen på Psykoterapeutisk Instituts hjemmeside.

Uddannelsen tager 4 år i alt.

Uddannelsen bygger på et oplevelsesorienteret, eksistentielt og humanistisk grundlag. 

Jeg er godkendt til at have klienter i træningsterapi. Det betyder, at jeg modtager løbende supervision på terapiforløbet og at terapien er til reduceret pris. De penge, jeg modtager for terapien, bruger jeg til supervision på min uddannelse. Jeg tjener ikke selv noget på det.

Jeg har tavshedspligt. Det, der foregår og bliver sagt i terapien, kommer ikke videre til nogle andre.

Der er ingen forventning om, at du som klient skal give feedback eller anden tilbagemelding på forløbet.

Du kan til en hver tid tage kontakt til uddannelsen, hvis du har behov for det.

Tilbage til forside