Om Rikke

Jeg har hele mit liv været optaget af udvikling og menneskelige relationer, følelser og det menneskelig sind.

Hvorfor reagerer vi mennesker, som vi gør? Hvordan kan det være, at vi reagerer forskelligt og hvorfor former vores personlighed sig som den gør?

Jeg har en nysgerrig og åben tilgang til mennesker. Jeg ved, at ingen mennesker reagerer ens på de samme oplevelser og erfaringer. Derfor vil jeg være interesseret i, hvordan du reagerer og hvad din oplevelse er og hvilke erfaringer du har.

Jeg har selv haft perioder i mit liv, hvor jeg har været ramt af livet og har gjort brug af forskellige hjælpere til at komme på ret køl igen. Jeg har erfaring for den forløsning, det giver, at dele mine vanskeligheder og udfordringer med andre og det har hjulpet mig til at komme godt videre i mit liv.

Rikke Birgitte Juul

Læs hvad andre siger om Rikke

Teoretisk grundlag

Jeg arbejder oplevelsesorienteret og på et eksistentielt og humanistisk grundlag. Jeg trækker på neuroaffektiv og emotionsfokuseret teori.

Baggrund

Cand. pæd. i pædagogisk psykologi og læreruddannet. Jeg har en lang erfaring med rådgivning og vejledning af børn, unge og voksne.

Jeg er født i 1973. Jeg har to voksne børn og en dejlig kæreste.

Jeg er studiemedlem af Dansk Psykoterapeutforening og jeg overholder deres etiske retningslinjer i mit psykoterapeutiske arbejde.

Tilbage til forside