Psykoterapi

Der kan være mange grunde til at vælge at begynde i terapi. Den ene grund er ikke bedre end den anden.

Fælles for de fleste, der begynder i terapi, er, at de ønsker at skabe en forandring i deres liv og at de ønsker at skabe en forandring for dem selv.

Det kan være, at du oplever angst og bekymringstanker i din hverdag, eksamensangst, lavt selvværd og manglende tro på dig selv, overspisning (BED), spiseforstyrrelse og selvskade, skilsmisse og brudte forhold, stress og overbelastning, depression, modløshed, tomhed og manglende livsglæde. Det kan være noget andet som optager dig og som forhindrer dig i at leve dit liv som du gerne vil og har lyst til.

Der er ikke noget, der er forkert at bringe op i terapi, og der er ikke nogle problemer eller udfordringer, der ikke er velkomne. Det er dig, der bestemmer, hvad der er vigtigt for dig at tage op i terapi.

Når du går i psykoterapi, kan du komme fri af det, som begrænser dit liv og din livsudfoldelse.

Terapien

Jeg vil sammen med dig finde frem til, hvordan du kan komme tættere på det liv, som du ønsker. Psykoterapien handler om, hvordan du kan håndtere og forholde dig til det, der begrænser dig.

Jeg tager i terapien altid udgangspunkt i det, som sker her og nu hos dig, i dit nuværende liv og i samtalerne.

Det er dig, der bestemmer, hvad vi taler om og hvad vi skal fokusere på.

Vi vil i fællesskab identificere og ændre de dynamikker, mønstre og mekanismer bag de forhindringer eller ubalancer, du oplever. Mit fokus vil være på din oplevelse, dine følelser, dine tanker, dine handlinger og de hændelser du erfarer.

Målet er, at du kommer tættere på den version af dig selv, som du gerne vil være.

Jeg arbejder oplevelsesorienteret og på et humanistisk og eksistentielt grundlag. Jeg trækker på neuroaffektiv og emotionsfokuseret teori.

Bestil tid

Tilbage til forsiden